Pääsiäisloma on mennyt tosi hyvin, heppailun ja ajelun merkeissä. Illat on taas venynyt öihin asti ja eilenkin tulin vasta puoli kolmelta kotiin.. Voi olla vähän vaikeaa palautua taas loman jälkeen normaaliin koulun käyntiin, kun unirytmi meinaa kääntyä ihan nurinkurin, mutta kyllä se siitä taas:) Nyt vietetään lomaa! Nyt saa juhlia taas..
   Uppiksen kanssa on mennyt joka päivä tosi hyvin! Herra on jaksanut keskittyä tosi hyvin, eikä ole ihmeellisemmin kuumentunut mistään. Torstaina ehdittiin jo koulun jälkeen Sipan valkkuun, jossa meni tosi hyvin. Sipa sanoi että ollaan kehitytty Uppiksen kanssa tosi paljon siitä mistä lähdettiin ja oppi on mennyt tosi hyvin perille! Miäkään en oo kuulemma enää pulassa ton hevosen kanssa, vaan osaan jo laittaa sen töihin :P Ja tästähän sitten mennään aina vain etiä päin:) Uppikseltakin on lähtenyt huomattavasti alakaulaa ja kaula on jo paljon paremmassa mallissa! Tein jopa videon sitten mun ja Uppiksen eilisestä ratsastelusta, jonka pistin tän merkinnän loppuun:) Katso ja kommentoi:)! Pahoittelen huonoa laatua, en oikein tiedä miksi se meni vähän pixeliksi kun lisäsin Youtubeen:(
    Oon ihan sekasin päivistä, mut oiskohan se ollu toissapäivänä kun menin Jonnan kanssa niiden tallille ratsastamaan siksi aikaa kun pojat meni rassaamaan autojaan. Lähdettiin maastolenkille, Jonna Senni - Suokilla ja minä aivan ihanalla Ruusa - lämppärillä. On noi lämpöverihepat niin usein niin ihanan symppiksiä. Mentiin sitten vähän vauhdikkaampi lenkki ja yksi pitkä hiekkatie suora revitettiin Jonna Sennillä etunenässä niin lujaa kun hepoista lähti. Ja kyllä mentiin sellaista rallia, että rapa senku lens naamalle! Huh mitä kyytiä:D Nauroin koko matkan ja huusin ''en oo ikinä menny näin lujaa!''.
   Onneks on viel lomaa jäljellä! Koht taas Uppiksella ratsastelemaan, vois kysyä jaksaisko Vappu tulla samaan aikaan. Ja illalla taas liikenteeseen, jos vaikka ei menis niin myöhäseks ku eilen.

Hami + Vappu ja Uppis + Emi Kaverikuvassa:)