You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

En varmaan kirjoittele sitten taas viikkoon, koska jätän kannettavan kotiin viikoksi ja tuskin jaksan harjun koneille kirjoitella tänne. Pikaiset viikonlopun kuulumiset siis. 
   Eilen hypättiin huimaa 70 cm. ristikko sarjaa ja sehän oli uunosta aivan ihanaa. Ensin Uuno kieltäytyi tuhat kertaa, mutta kun uskalsi mennä niin sitten mentiin nätisti yli ja sarjan jälkeen pukkien kera kovaa! Jarrut oli välillä hieman hukassa, mutta hyvä kun Uuno tykkäsi! 
   Tänään oli Sipan valmennus ja se meni kaiken kaikkiaan hyvin. Jo alussa Uuno oli hyvän tuntuinen ja rento ja Sipa kehui erityisesti muotoa. Ainoastaan vasemmassa laukassa oli (taas) ongelmia kun Uuno yritti rallittaa ulko apuja vastaan. Miljoonien laukka - käynti - siirtymien jälkeen se suostui kuitenkin rauhoittumaan ja kuuntelemaan myös ulko-apuja. Hyvä niin.. Lopussa mentiin vielä ravi avoa ja se sujui ihan hyvin. Turpakaan ei noussut ihan taivaisiin, vaikka Uunon pitikin niin kamalasti miettiä miten hän niitä jalkoja asettelee.
   Jessen kanssa treenailtiin viikonloppu agia ja tuttuja temppuja. Agi alkaa sujui entistä paremmin, kunhan palkintona on juusto paloja! Jessestä pitäisikin muistaa napsia uusia agikuvia, mutta se siirtyy ainakin ensi viikkoon..

Ainiin, Vapun kautta löysin aivan mahtavan tyypin youtubesta, kuuluisan Dave Daysin! KLIK!! Tykkään ihan hirveesti Dave Daysin musasta ja tietenkin videoista:) Jos vaikka itekki tilais sen levyn..

Sekavaa tekstiä. Tänään siis takaisin harjuun, keksitään varmaan taas kaikkea fiksua:) Onneks maanantaina alkaa koulu vasta kahdelta, ni voi valvoo vähän pidempään. Meen vasta seitsemän bussilla ja oon joskus lähemmäs puoli yhdeksää harjussa.