Hyvää Vaappua kaikille! Siis Vappua, mutta pitäähän kaverin nimi ja juhlapäivä jotenkin erottaa;). Vapulla meinasikin jo eilen illalla poksahtaa verisuonet päästä, kun Riikan kanssa oikein urakalla keksittiin siitä pilalauluja ja kiusattiin. Ihan leikillä kuitenkin:-) Lopuksi kyllä piti taas vakavoitua tosissaan ja pitää naamat peruslukemilla kun alkoi jo Vapulla nyrkit siihen malliin heilumaan.
   Vaappu meni ja tuli aika railakkaasti. Pidettiin vaappuaattona Vapun kanssa koulurataharjoitukset. Menin siis Uunolla ja Vappu Jaffalla. Menin ite HeC:een ja se meni paremmin ku viime harkoissa. Mutta hiomista on, varsinkin teiden ratsastamisissa. Lopuksi vedettiin kunniakierros ja lähdettiin tallille vetämään donitseja ja Cocista naamaa, jonka jälkeen jatkoille kylille.
   Jesse puolestaan sai ensimmäisen Vaappunsa kunniaksi pihvitikun, jota ensin piti vähän ihmetellä tähän malliin:

''mitä sä oot nyt mulle ostanu?!''

img1878321.jpg

Smells like pihvi!

img1878322.jpg

''Tänne vaan, oho, meinasin mennä jo kameraa päinkin''
img1878324.jpg

img1878326.jpg

''Vappuloma'' on tehnyt tosi hyvää kaikille meille. Uuno on kulkenut tosi nätisti ja Jesse on vietellyt kissanpäiviä kärpäsiä pyydystellen. On ollut myös hyvin aikaa harjoitella Harjua varten. Kolme päivää aikaa vielä hioa omia taitojaan ja sokerina päälle sunnuntaina estetunti Lankulla...