Suuntautumiset siirtyivätkin perjantaille. Malaska laittoi mulle onneksi Mollyn, kun olin mennyt sillä tunnilla edellisenä päivänä. Ekaks oli sellanen oma verkkaus, eli koulu osuus. Siinä sai sitten tehdä mitä vaan, mut aikaa oli mun mielestä ihan liian vähän. Ei niin lyhyeässä ajassa voi hevoselta edes vaatia peräänantoa! Molly oli onneksi ihan kiva siinä verkassa, tosin yritti oikoa koko ajan kulmissa, mutta onneksi oli raippa! Kyllä se sitten myötäskin loppuvaiheessa ja kun olisin alkanut kunnolla ratsastamaan, piti jo laittaa estejalustimet. Että tosi kiva, ei siinä 15 minuutissa kyllä ehdi kukaan näyttää taitojaan, kun hevonenkin on herännyt (meillä oli se viellä klo 8 aamulla!).
   Sitten oli este osuus. Ekaks verkattiin jumppasarjalla, missä oli ensin ristikko->ristikko->laukka-askel ja 80 cm okseri. Molly oli vähän tahmea, mutta kyllä se siitä loikki yli. Verkattiin myös laukkaamalla ympyrällä kavalettejen yli. Rata oli suht. helppo. Ekaks laukalla ympyrä kavaletin yli, sitten raviin ja ravissa puomi-> ristikko, takas laukaan ja laukassa ympyrällä toinen kavaletti, sen jälkeen pitkä lähestyminen ja n. 90 cm pysty ja sen jälkeen jumppasarja ja viel kerran ympyrällä kavaletin yli. Rata meni muuten tosi hyvin, kaarteet ja lähestymiset oli hyviä mut Molly olis voinnu olla hypyissä vähän terävempi ja pudotti jumppasarjan ekan esteen.. Maantainaina saan tietää otetaanko mut ohjaajaksi.. Jännittää:S
   Takas Kotkaan Harjusta tulin eilen ja katsottiin kansallisia ennen kuin lähdettiin Kotkaan. Upeita ratsukkoja.. Unohdin siinä lumoutuneena sitten jodpurit ja varret Harjuun! Onneksi äiti oli hyvällä tuulella ja lähdettiin ostamaan mulle nahkasaappaat, niin ei tarvisi missään lenkkareissa viikonlopun yksityistunneilla mennä... Sain sitten mountainhorsen scs nahkasaappaat, vetoketjulla ja nauhoilla. Ah<3 Onneks äiti kustansi >D Sain myös uuden kouluraipan:)