Ihme kyllä, oon jo näin aikaisin joulu fiiliksissä. Lunta on tullut vähän lisää, joten se saattaa jäädäkkin - ainakin toivottavasti. Tänään oli ihana lähteä ajamaan Harjussa ihanan talvi maiseman ympäröimänä ja muutamat oppilaat kiitivät ohi reellä ja lauloivat joululauluja:) Kotona Kotkassakin oli ihanasti lunta ja Jesse oli aivan innoisaan ja juoksi hullunlailla ympäri pihaa kun heittelin sille lumipalloja. Yleensä Jesse haluaa sisälle kanssani, mutta tänään se jäi vain pihalle  ihmettelemään lunta. Jessen toinen talvi taisikin sitten alkaa:)
   Uuno ei lumesta viis veisaa, mutta kylmien ilmojen mukana on tullut energiaa. Tänään kenttä oli onneksi tosi hyvä, joten päästiin vähän laukkailemaan. Heppa oli tosi hyvä, vaikka alussa se yrittikin pörhistellä ja tepastella. Uuno malttoi koota hyvin itseään ja otti takaosaa alle juoksematta alta. Onneks huomenna on valmennus ja toivottovasti Uuno on yhtä ihana kuin tänään. Tai oikeastaan, toivottavasti kuski jaksaa ratsastaa hepan hienoksi ja hyväksi:D

Muistutuksena kaikille, muistakaa kaivaa kaappien nurkista esiin ne heijastimet! Ei ollut mitään herkkua pyöräillä yhteensä yli 13 kilometriä kapeaa kiemurtelevaa tietä ilman heijastimia harjusta tallille (siis katsomaan Shereeliä) ja vastaan tuli vielä autoja, rekka ja bussi. Varsinkaan takaisin päin oli välillä melko hurjaa, kun oli pilkko pimeää.. Oltiin vielä taluttelemassa Shereeliä Jonnan kanssa pimeällä hiekkatiellä tyhminä ilman heijastimia. Nyt viisaampana laitan heijastimet aina jos lähden ratsastamaan iltapäivällä ja muutenkin jos lähtee iltaisin pyöräilemään tms.! ;)