Olenkin varmaan unohtanut kertoa, että saimme punaisen, Jessen näköisen villikissan kiinni. Ulkonäön perusteella kissa ei ollutkaan karannut Jessen puoliveli, niinkuin aluksi luultiin. Laitoimme metsään kissan loukun ja seuraavana aamuna häkissä olikin saalis! Valitettavasti kissa olikin aivan joku toinen. Se oli ollut niin rauhallinen ja siistin näköinen, että iskä päästi sen karkuun, eikä soittanut eläinsuojelu yhdistykselle.

img1899641.jpg

Toinen kerta toden sanoo! Seuraavana aamuna häkissä oli todella vihainen punainen villikissa. Lähdin sitä heti katsomaan ja se sähisi tosi vihaisesti häkissään. Eläinsuojelu yhdistys haki sen huostaansa, vaikka kissa olikin aivan villiintynyt. Se ei lähietäisyydeltä näyttänyt lainkaan Jesseltä, joka se oli niin pyöreä naamainen ja muutenkin melko ''epäsymmetrinen''. Yhdistykseltä epäiltiin, että se oli sukusiittoinen.
  Toivottavasti leikkauttaminen ja ihmisten kanssa olo vähän kesyttäisivät hurjaa kollia. Onneksi saatiin villikissa kiinni (jonka nimesin jonkin aikaa sitten Kasperiksi), ettei se mene sähiselemään Jessen ollessa ulkoilemassa hihnan päässä, eikä satu juoksemaan auton alle.

img1899642.jpg