mitä vittua, etkö kuule minua?
kun laulan sinulle kauneinta laulua
kädet ristissä, silmät väsyneet itkemään
mitä vittua, etkö kuule minua?
kun laulan sinulle kauneinta laulua
kädet ristissä, silmät väsyneet itkemään



Talliviikko numero kaksi ohi. Ei ollut kuin kaksi normaalia tallipäivää, keskiviikkona mentiin tallimestarin mukanan Ninnin kanssa viemään Umppaa ja Lavalia klinikalle. Laval taivutettiin ja kuvattiin ja toisesta takasesta löytyi mätäpaise joka sitten vain puhkaisiin ja saatiin mädät pois. Umpalta otettiin vain verinäytteet, mutta se ei ollut heti ihan helppoa vaikka heppa oli pakko pilttuussa, yksi roikkuu riimussa ja toinen huulipuristimessa. Torstaina ja perjantaina oltiin taas tekemässä niitä siirtokarsinoita. En harjussa pahemmin ratsastellut, mutta kerran liikutin Teron tallimestarin pyynnöstä. Ja ainiin, saatiin kerho tiloihin singstar!:D En malta oottaa että pääsee ens viikolla pelaamaan taas.
   Tänään ratsastin kotiin palattua heti Uunon, ei ollut oikein mitään inspiraatiota, joten pyörtittiin vain ympyrällä taivuttelemassa. Uuno oli ihan hyvä, ei varmaan menty kuin joku vähän alta tunti. Illalla hyppäsin Hamilla ja meni hyvin, ainakin oon tyytyväinen et opin vähä pysymään hamin ihmeellisissä liitohypyissä. Kerran tosin putosin, kun hypättiin pystyä ja sen jälkeen tuli heti aita. Hami tekikin niin nopean käännöksen että ite lensin siihen aidan viereen sitten. Että näinh. Ei sattunut onneksi yhtään, ja olihan se turvaliivikin varmuudeksi päällä. Mulle riitti sitten ne pienemmät esteet, pitää viel harjotella istuntaa jne. että viittin siirtyy isompaan:)
   Koko viikonloppu pitää harjotella koulutuuppausta. Koulu alkaa vasta keskiviikkona ja heti silloin on harkkakoulukisat, mihin menen Fredillä. Ilmoittauduin Helppo Ceehen, koska en jaksanut alkaa harjoittelemaan muutamassa päivässä KN'ää kun en osaa sitä jo valmiiksi. Onneks huomenna on Jepan valmennus harjussa ja meen sinne Lunalla. Myöhemmin pidän varmaan jonkin näköiset rataharkat Uunolla. Sunnuntaina on valmennus ja toivottavasti sielläkin hiottaisi sitä rataa.. Maanantaina voi vähän loikkia jotain ja tiistaina on vielä Niinan tunti ja Niina saa luvan vielä harjoituttaa sitä C'eetä:D Kivan pitkä viikonloppu siis tiedossa! Ens viikonlopun oonki sitten harjussa lappaamassa paskaa, onneks talliviikko loppuu sitte!:)