img1882351.jpg

Kesän merkit ovat jo täällä. Hevoset jäivät eilen yöksi ulos ja tänään ratsastaessa Uunolla heppa olikin itse rauhallisuus. Kuumeni kyllä tavanomaiseen tapaansa ja meni reippaasti, mutta ei ollut ääliövirtaa. Ravi oli hienoa kun astui alleen erittäin hyvin ja Uuno avasi mukavasti kaulaa, eikä kulkenut turhan paketissa. Uuno vetäisi ratsastuksen jälkeen päikkärit ja ehdittiin jo epäillä onko Uuno kipeä. Mutta ei ollut, auringossa köllöttely on muidenkin kuin Jessen mielestä mukavaa hommaa. Jessekin nukkui leikkimökissä hyönteisrallin jälkeen reilut kolme tuntia..
   Aikaisemmin puhuin Kasperista, kissasta joka on luultavasti Jessen veli. Saimme kiinni ''Kasperin'' omistajat ja selvisi, että Kasper onkin Lassi. Lassin omistajat yrittävät tulla pyydystelemään kissansa takaisin, joka on jo ollu viime elokuusta lähtien karussa. Aika homma siinä varmaan onkin, koska Lassista on tullut tosi villi.. Toivotaan parasta että Lassi saadaan kiinni ja pitkän reissun jälkeen takaisin omaan kotiinsa!

Huhhuh. Enää kuukausi koulua - peruskoulua. Sitten loppuu pakollinen koulu! Ensi viikolla luvassa kahdet pääsykokeet; tiistaina Harjuun, keskiviikkona palvelualalle. Harjun testit jännittävät kaikista eniten. Lukiosta en edelleenkään ole innostunut, koska olen aika käytännön läheinen ihminen, enkä ollenkaan teoreettinen. Onneksi se on vasta vika vaihtoehto..