Silmämme avataan ja suljetaan
Me maailmanpyörällä kuljetaan
Ylöspäin ja alas ja ympäri hei
(eppu normaali - vuonna 85)

Jahuu. Tänään oli eka ''virallinen'' Lankun vuokraus päivä. Mentiin kentälle ekaks, oltiin siellä joku puol tuntia. Lankku oli eka tuskallisen laiska, mutta loppua kohden onneksi piristyi ja keveni huomattavasti. Kentällä oli lunta ihan mukavasta ja jouduttiin pohraamaan. Mutta oli ihana kirkas ilma<3. Lopuksi meni jo niin kivasti, että mentiin käymään metsässä rämpimässä lumessa, siinäkin kesti noin puol tuntia. Äiti tuli varmuuden vuoksi kävellen ja Susse tuli Wallulla mukaan. Kivaa=)
   Myöhemmin aloin valmistella Teemulle lähtöä. Ninni ratsasti Sinnan kanssa käymään meillä ennen mun lähtöä, kun mentiinkin tänään Lankulla metsään eikä kylälle päin. Annoin Ninnille bussikortin siis. Ninni ja Sinna oli laittanu Elviksen ja Ranen hienoiksi ja oikein oli tullu diivailemaan:D Hienoja ne olikin, valkoiset tosi ihanat suojat ja tummansiniset ratsastusloimet. Kun kello lähestyi uhkaavasti viittä, sanoin heipat ja Ninni ja Sinna lähti laukalla kotiinpäin.  
  Kun Ninni ei sitten ehtinytkään Teemun leffa iltaan, pyysin Vapun sinne mun kanssa. Tuomas suostu viemään mut ja Vapun sinne. Haettiin ensin Vappu ja mentiin sitten Teemulle. Henkkakin oli jo tullut ja alettiin melkein heti kattomaan Leffaa. Saatiin Vapun kanssa valita ja otettiin De ja Vu. Oli se ihan ok leffa. .

Oh, huomen viel sunnuntai<3 Oli eka tarkotus mennä huomen Uunonkaa tunnille, mut en miä nyt viitti ku se käy niin kuumana, et saan hädin tuskin pideltyy sitä. Siitä puheen ollen - Uuno lönkötteli tänään kaikessa rauhassa kentältä kotiin. Kun Hanna oli avannut kentän portin ja nousemassa uudelleen selkään, Uuno pelästyi raippaa ja sitten lähdettiin hippulat vinkuen. Iskä oli nähny ikkunast ku Hanna oli kävelly ilman Uunoo tiellä, ja sit äiti oli juossu tallin pihalle ja siellähän se lurjus olikin - katseli vaan taakse päin että minnes se ratsastaja jäi.