Kevättä rinnassa itse kullakin. Itsekin alan jo piristyä pikku hiljaa väsymyksestä, kunhan pääsisin vielä matikankokeesta läpi ja jaksaisin väsätä jossain välissä loppytyöt valmiiksi...
   En tiedä johtuuko tämä keväästä vai mistä, mutta Uuno on ollut nyt tosi hieno koulupolle. Hanna oli harjoitellut Uunolla HeB:rataa ja sanonut että Uuno menisi siitä hyvin läpi. Itsekin olen hämmästynyt kuinka herkäksi Uuno on muuttunut suustaan ja kuinka hyvin se taipuu ja keskittyy. Peräänantokin on Uunolle jo paljon helpompi käsite, kuin ennen. Esteet päätettiin jättää nyt myöhemmäksi, kun kenttä aika litsu.



Jesse pääsi tänään mahtavan ilman kunniaksi lenkille metsään, kun tulin illalla kokouksesta kotiin. Poju alkoi maukua innoissaan kun kaivoin kuljetuskopin esille ja loikkasi sisään silmän räpäyksessä. Minne tänään ollaan menossa? Lähimetsään siis mentiin, kuljetuskoppaan Jesse joutui siksi että matkalla (hevosten tarhojen välissä) oli valtavat vesilammikot ja minäkin turvauduin pinkkeihin kumisaappaisiin.

Uskaltaako täältä tulla ulos vai ei?





aitalla oli hyvä tarkkailla mitä metsän reunalla tapahtuikaan.



Kevät<3