I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better
You and me together
Through the days and nights
I don't worry 'cause
Everything's gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

Kaapo on kyllä niin hellyydenkipeä otus. Eilen ja tänään se vain tunki päätä syliin ja olisi koko ajan halunnu rapsuttaa minua ja pällistellä mitä teen. Maailman paras hoitoheppa <3, Tänään otin sille ruokalasta pari sellaista nepparileipää ja annoin ne sille samalla kun venyttelin sitä. Poni sekos ekasta leivästä, huomas ettei kukaan ollut varmaan pitkään aikaan antanut sille mitään namia:) Tai sitten se on vaan niin ahne.. Kuitenkin, ekan leivän jälkeen Kaapo kalusi kaikki mahdolliset taskut ja odotti korvat hörössä lisää. Sitten se yritti syödä kaikkea mahdollista, yritti ottaa harjankin suuhun. Kun en heti antanut sille toista leipää niin Kaapo suuttui niin paljon, että meinasi jopa puraista, mutta ei kuitenkaan uskaltanut.. Ihan höpsö! Kaapo tyytyi sitten lutsuttamaan karsinaa (kuvassa), mikä muuten yllätti! Uuno tekee nimittäin aina ihan samaa kun saa namin.. Ehkä ne on jotain kaukaista sukua, vaikka täysin erinäköisiä ovatkin;) Luonteet muistuttavat kylläkin pelottavasti toisiaan!
   Harmi että Kaapo viettää koko viikonlopun vapaata, olisin niin halunnut ratsastamaan sitä. No, toisaalta hyvä että poju saa levätä kun on niin ahkerasti harjoitellut. Tänään menin sitten ratsastamaan pitkästä aikaa Mollyllä. Molly meni yllättävän hyvin, kun ensin koko ajan pyysin sitä etuosasta ylös päin ja takaosasta eteenpäin! Työskentelin nyt myös laukassa kerrankin kunnolla sen kanssa, kun se on rakenteen puolesta tosi vaikea saada kokoamaan (kilometrin pituinen selkä), mutta; loppuen lopuksi se meni vähän kootumassakin muodossa tosi hyvää kolmitahtista laukkaa! Molly parka joutui koville ja hikosikin jopa.. Kun sitten lähdettiin maneesista pois, oli satanut vähän lunta! Sitä saisi tullakkin..
    Hepoilla on ollut kyllä ihan ihme villitys viikko kun on tullut kylmemmät ilmat. Varsinkin tarhauksen yhteydessä on sattunut vähän sitä sun tätä! Eilen Molly riehaantui täysin, ja vaikka kuinka riuhdoin ja komensi se vaan loikki ja loppuen lopuksi ravailikin yksin pellolla.. Kipper ei antanut tänään tarhassa millään kiinni, Eki sai sydärin kun astuin jäätyneeseen lätäkköön, Kossu sai jotain ihme pomppukohtauksia sisään viedessä ja etujalat huitoi aika uhkaavasti kohti, Tero jumittui paikalleen eikä halunnut enää liikkua.. Huoh:D Onneksi suokit on sentään täysjärkisiä! Ainakin melkein aina..