Chinoz haastoi minut, hihii 8)

"The rules are that for 8 days you have to post something that made you happy that day. Tag 8 people to do the same."

Tänään minut teki/tekee onnelliseksi:
1. Työpäivä. Mummojen ja pappojen iloiset naamat ja iloiset tervehdykset heti kun astuu sisään vanhainkotiin. On ihanaa saada vanhat, yksinäiset ihmiset nauramaan. He osaavat olla niin aitoja, ihania ihmisiä. Vaikka vanhainkodissa on ollut kivaa, on myös ihanaa että enää viikko kesätöitä jäljellä;)
2. Ratsastustunti. Tänään menen Vapun kanssa suurpyölille tunnille. Ainakin toivon mukaan tunti menee hyvin, mutta ainakin nyt sen ajatteleminen ilahduttaa(:
3. Meripäivät. Kerrankin täällä Kotkassa tapahtuu jotain. Kivaa kun porukkaa Kotkassa ja kaupunki herää edes muutamaksi päiväksi henkiin.
4. Jesse kissani. Oli kiva tulla kotiin kun sai napata maailman parhaan kaverin syliin, katsoa sen viisaisiin silmiin ja antaa sille suukko poskelle. Aina on joku odottamassa minua kotiin.
5. Tykkimäki. Huomenna lähdetään Vapun ja hänen serkkunsa kanssa tykkimäkeen. Se tekee minut nytkin iloiseksi:)
6. Kesäloman loppu metrit. Pidän ihan älyttömästi kesän vikoista viikoista ja siitä kun pääsee taas kouluun. Varsinkin siihen kouluun, mistä on ennen voinnut vaan haaveilla.. Kesän vikoilla viikoilla myös on tapahtunut paljon ja aina on puuhasteltavaa:-)
7. Stella - Aamun kuiskaus. Oli ihanaa kun tuo biisi alkoi soida autossa äidin viedessä minua töihin. Tuo on ollut jo monta vuotta tärkeä biisi minulle, hyvin koskettava ja se iskee aina suoraan sydämeen. Kuuntelen sitä nytkin.
8. Tämä haaste. Ihana ihminen haastoi minut tähän ja oli kiva löytää se hänen (Chinoz) blogistaa:)

Eli lyhyesti sanottuna tänään on ollut oikein mainio päivä. En haasta tällä kertaa ketään.

1247834558_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

/perkelen vuotis, nää fontit menee nyt ihan perseellee kiitossssssss.