img1972968.jpg

Aamu alkoi Jessen kanssa lenkillä ja sitten lähdin tallille.
   Ajattelin harjoitella taas Uunon kanssa maastakäsittelyä, kun se on oppinut jo tosin hyvin peruutukset ja käännökset. Uuno ei kuitenkaan ollut samaa mieltä vaan lähti heti karkuun kun lähestyin sitä. Kun yritin päästä lähelle yritti potkaista. Teini-ikäinen ikuisesti? Uuno pääsi sitten kävelemään tarhaa ympäri ja hätyytin sen heti jatkamaan matkaa kun se yritti pysähtyä. Lopulta herra ei enää jaksanut vaan käveli nöyrästi luokse ja sitten saikin jo silitellä.
   Hain sitten Uunon ja Ezzinan sisälle, koska Ezzillä oli kengittäjä kahdelta. Uunon otin vain siksi, että Ezzi suostuisi tulemaan sisälle. Vähän aikaa neiti jumitti ovella, mutta kun Vappu tuli tallille ja hätyytti takaapäin sitä niin sitten päästiin sisälle ilman sen kummempaa. Vappu toi Jaffan myös sisälle, koska sillä oli kenngitys Ezzinan jälkeen. Ekaksi kengitettiin Ezzina ja joudun pitämään sitä koko ajan itse kiinni kun vetopaniikkisuuden vuoksi sitä ei voi sitoa ollenkaan. Huoh. Sitten kengitettiin Jaffa. Jaffan kengityksen aikana harjattiin Vapun kanssa Ezzina.
   Kun Jaffa oli kengitetty lähdettiin Vapun kanssa kentälle irtohypyttämään sitä. Laitettiin ekaksi melko matala sarjaeste, jota ei sitten herra halunnut kirveelläkään ylittää. Laitettiin sitten vain yksi pysty ja sen se lopulta suostui. Täytyy sanoa, että poni kyllä osaa tosi hyvin hypätä, vaikka pyöreän mallinen onkin. Suurempi pystykin sujui Jaffalta ongelmitta.

img1972499.jpg

img1972969.jpg
img1972971.jpg

Pukkirikasta kesää vaan kaikille, toivottavaa Jaffa.
img1972967.jpg

   Uuno saapui sitten kentälle Hannan kanssa ja otettiin Jaffa kentältä pois Uunon tieltä syömään ruohoa. Katsottiin kun Hanna juoksutti Uunoa ja Uppis meni ihan nätisti. Vähän hidastaminen on vielä vaikeampaa ymmärtää, mutta muuten heppa meni mallikkaasti(:
  
   Huomennakin on herättävä aikaisin. Seitsemältä pitää olla tallilla ja verkkaamassa Uunoa jo kahdeksalta. Vappu taitaa tulla Jaffan kanssa, enkä kyllä meinaa uskoa jaksaako Vappu siihen aikaa herätä.


img1969934.jpg