I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go



Tänään taas koko päivä kotona. Nukuinkin yllättävän pitkään, melkein yhteentoista. Ihan hyvä toisaalta, latailempa ainakin akkuja kun hiihtoloman jälkeen on tiedossa kolmen viikon tallijakso sisältäen tallinäytön. Sitten kyllä ehtii heräillä ennen kuutta ja juosta koko ajan tallin ja asuntolan väliä. Onneksi on jäljellä vielä hiihtolomaa, ja ehtii tekemään paljon kaikkea paljon tärkeämpää kotosalla. Täytyy nauttia, kun on kerrankin aikaa olla kunnolla Jessen ja Uppiksen kanssa. Ja kaikkien muidenkin ihanuuksien! 
   Tänään oli aivan ihana ilma. Pakkasta vain vaivainen yksi aste ja aurinko sen kun paistoi. En siitä huolimatta ollut kamalasti ulkona, vain iltapäivällä valmennuksessa Uunon kanssa. Olin koko muun päivän Jessen kanssa loikoilemassa sisällä ja yritin vähän kuvatakkin Jesseä. Jesse oli tosin vähän liian railakkaalla tuulella kuvaamista varten, ja kakara onnistui sotkemaan lavasteetkin moneen kertaan. Joten siitähän ei sitten loppuen lopuksi tullut yhtään mitään. Parempia kuvaus päiviä odotellessa, jos vaikka menisi hyvän ilman sattuessa lumeen kuvaamaan pikkuista karvapalleroa. Onneksi saatiin edes yksi kuva tänne blogiin täksi päiväksi. Söpö kaveri kuva siis, jossa muuten näkyy vähän mun uuden värisiä hiuksia, jotka värjättiin eilen:)
   Uppiksella ja minulla oli siis iltapäivällä se valmennus, jonne tuli meidän lisäksi normaaliin tapaan myös Vappu ja Hami. Kentällä oli mukavasti lunta, joten hepat joutuivat vähän pohraamaankin. Se ei toki kummankaan menoa hidastanut yhtään. Uppis oli kyllä yllättävän hyvä, vaikka yleensä se innostuu lumessa pohraamisesta aivan hillittömästi. Heti kun sai käynnissä ja ravissa ulko avut läpi, oli heppa aivan mainio sen jälkeen. Uppis näytti pätkiä sitä hienon hienoa kouluhevosen raviakin. Harjoittelimme tietenkin taaaas niitä pohkeenväistöjä, ja ne alkavat sujuamaan jo vähän pidemmin askelin, varsinkin oikeaan suuntaan ravissa tuli pari tosi mageeta väistöä. Teimme myös laukannostoja käyntiväistöistä ja niissä Uppis luuli ensin sekoavansa (tuli risti - ja vastalaukkaa), mutta kyllähän nekin sujuivat kun muistutti Uppikselle että turhaa se esittää kuumenevaa heppaa:) Lopuksi Uppis oli taas se super relax Uuno. 
   
I don't want this moment to ever end
Where everything's nothing without you

ps. Sum 41 - with me